PC

Iron Harvest – strategija u realnom vremenu smeštena u periodu nakon Prvog svetskog rata

Nakon što je Studio King Art Games prošle godine najavio Iron Harvest za PC, PS4 i Xbox One, nismo dobijali nikakve nove informacije o napretku u razvoju ili neki video koji bi nam prikazao igru na delu.

Sada kada je Gamescom sajam pred vratima, dobili smo novi tizer trejler, koji nam prikazuje i par sekundi gejmpleja.

Iron Harvest predstavlja strategiju u realnom vremenu (RTS) sa događanjima u alternativnom periodu nakon 1920. godine, gde igrači preuzimaju komandu nad herojima, mašinama i vojnicima u borbi protiv zlih mašina koje su konstruisane tokom Prvog svetskog rata.

Sam gejmplej pruža otvoreno sandbox iskustvo sa dinamičnim tokom priče, tako da igrače samo mašta ograničava u načinu prelaženja igre. Džinovske mašine nisu nespretni roboti sa prostom mehanikom kretanja, već imaju sposobnost preskakanja zidova i objekata u sukobu sa drugim jedinicama, takođe se razlikuju i po vrsti oružja koje poseduju.

Ovaj alternativni svet sa snažnim steampunk elementima je proistekao iz uma Jakuba Rozalinskog, slikara koji u starom stilu sumornih i ispranih boja prikazuje kako izgleda život običnih ljudi sa džinovskim mašinama u pozadini. Konceptna umetnost, kao i same animacije iz Gvozdene Žetve izgledaju veoma fascinantno, i te Jakubove radove možete pogledati ovde.

Jan Tejzen, vođa projekta u studiju King Art, nije krio odakle je crpeo inspiraciju za kreiranje ove strategije: “Mi obožavamo igre poput Company of Heroes i Men at War i želimo da pružimo slično gejmplej iskustvo u svetu kojeg je Jakub kreirao“.

Jedina loša stvar je da moramo još da čekamo do trenutka kada ćemo moći da uskočimo u ovaj svet, zato što je studio najavio izlazak igre tek za 2019. godinu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top