PLAY! ; PLAY! Zine

Glasine – CoD: Modern Warfare 2 remaster će doći bez multiplejera

Pored zvanično najavljenog Call of Duty: Black Ops IIII, izgleda da ćemo ove godine dobiti i remaster kultnog Modern Warfare 2, što nam je nedavno otkrio Amazon, ali to neće biti puno iskustvo poput originalnog već će doći bez multiplejer komponente.

Dolazak bez mutltiplejera je veoma zanimljiva odluka, što predstavlja promenu u odnosu na remaster prvog Modern Warfarea, a izvori od kojih dolaze ove informacije navode da za remaster nije zadužen Raven Software, koji je radio na prethodnom, već na njemu radi studio Beenox.

Još uvek očekujemo zvaničnu potvrdu iz Activisiona, a ako je verovati Amazonu, MW2 će izaći 30. aprila i prodavaće se po ceni od 20$, što je znatno razumnija cena u odnosu 40$ za koliko se prodaje “kec”.

Modern Warfare 2 se pojavio 2009. godine gde smo se borili na strani SAD i Britanije u odbrani od ruskih ultranacionalista. Igra je posedovala i više nego dobri multiplejer, ali je definitivno najzapaženija po “No Russian” misiji u kojoj igrači učestvuju u masovnoj pucnjavi na aerodromu, koja je nedavno prikazana Trampu na sastanku povodom nasilja u video igrama,  a ostaje da vidimo da li će se ova misija pojaviti i u remasteru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!