PLAY! ; PLAY! Zine

Capcom imao najprofitabilniju godinu u istoriji kompanije, Monster Hunter World najbrže prodavana igra

Kompanija Capcom je danas javno objavila finansijske rezultate kompanije u prethodnoj fiskalnoj godini, koja se završila 31. marta

Jedna od najočekivanijih hit igara koja nam je stigla iz Capcoma ove godine, Monster Hutner World, za svega par meseci postala je najveći finansijski dobitak u istoriji ove kompanije.

Ne samo što je za svega dva meseca, odnosno do 31. marta i kraja fiskalne godine, postala najbrže prodavana igra u istoriji Capcoma, već je i zahvaljujući njoj Capcom završio fiskalanu godinu sa najvećim profitom u istoriji kompanije.

U ostalim detaljima ovog fiskalnog izveštaja se navodi da su veliki uticaj imali i dobra prodaja Resident Evil 7 Biohazard i Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, dok se smatra da je prodaja Marvel vs. Capcom: Infinite podbacila, i da je daleko od očekivanog.

Koliko su ovo uspešne brojke dovoljno govori i činjenica da Monster Hunter World još uopšte nije ni izašao za PC, i tek se očekuje masovna prodaja jednom kada stigne u Steam prodavnicu.

Ceo finansijksi izveštaj možete pročitati ovde.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!