PC

Observer i Alan Wake’s American Nightmare su besplatni na Epic

Epic Games nastavlja sa besplatnim darivenjem korisnika Epic Games Store platforme, a sada se radi o bogatom paketu koji čine dva odlična naslova. Napominjemo odmah da se radi o horor naslovima, pošto je mesec spooktobar.

Prva je Observer, mračna sajberpank horor igra sa zanimljivim prikazom budućnosti koja nas očekuje, i pomalo podseća na književno delo “1984”. Iza Observer stoji studio Blobber koji je poznat i po Layers of Fear serijalu, a nedavno je doneo Blair Witch igru pre fanove psiholoških horora.

Druga igra je Alan Wake’s American Nightmare, standalone ekspanzija za originalni Alan Wake koja donosi napetu priču prepunu horor elemenata, što se i očekuje kada je u pitanju Remedy Entertainment.

Radi se o dva odlična naslova, i preporučujemo vam da ih slobodno isprobate pošto su besplatni, nemate šta da izgubite.

Observer i Alan Wake’s American Nightmare su besplatni do narednog četvrtka na Epic Games Store, kada u ponudu stupaju Layers of Fear i Qube.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top