Domaća Scena

Kako izgleda raditi u Eipix-u: World of Eipix 2014 (video)

Mnogima razvoj video igara u prvi mah deluje kao posao iz snova. A onda kada se malo bolje upute u materiju, saznaju da je u pitanju prilično težak i zahtevan posao, kao što je i bilo koji drugi razvoj softvera.

A onda, oni najuporniji koji i dalje ostanu zainteresovani i posle hard work dela, saznaju da je makar atmosfera u kompanijama koje se bave proizvodima namenjenim entertainment industriji, pa, zabavna. Ili makar jeste u nekim kompanijam. A jedna od njih je i domaća, Eipix Games iz Novog Sada.

Pogledajte najnoviji video koji su pripremili Eipixovci kao pokazatelj kako je za njih protekla 2014-a godina:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top