PC

Blizzard najavio ovogodišnji BlizzCon za 6-7 novembar

Ove godine BlizzCon, Blizzardova konvencija koja obavezno bude popunjena do poslednjeg mesta održaće se 6. i 7. novembra u Anaheim Convention Centeru u Los Anđelesu.

Karte će biti u prodaji već u aprilu, a Blizzard će ih pustiti u prodaju u dve ture – 15. i 18. aprila i koštaće 199 dolara. Naravno, kao i svake godine karte će se rasprodati u roku “od odma’”, pa ako ćete biti u Los Anđelesu u navedenom periodu i planirate da posetite BlizzCon što vam od sveg srca savetujemo, budite spremni da brzo klikćete. Pored pravih u prodaji će biti i virtuelne “karte” koje će vam dati mogućnost da ispratite celu konvenciju preko odlično organizovanog streama ali detalji kao i cena ovih karata još uvek nisu poznati.

Blizzard se odlučio da ovaj put karte pusti preko servisa Eventbrite, a ako ima onih koji planiraju da idu, ticket purchasing guide je vaš prijatelj, pošto se proces razlikuje u odnosu na prethodnu godinu.

Izvor – KlanRUR

545

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top