Domaća Scena

Nvidia GeForce Balkans Cup u World of Tanks (prijave otvorene do 21. marta)

4435Još samo par dana je ostalo za prijave timova za Nvidia GeForce Balkans cup u igri World of Tanks. Predviđeni mod igre je 3 vs 3 a prijave su besplatne i traju do 21. marta. Nakon toga će biti održane četiri runde kvalifikacija a dva tima iz Srbije i Hrvatske će učestvovati u velikom finalu koje je zakazano za 18. april u kome će moći da osvoje po GeForce GTX 960 grafičku karticu za svakog člana tima kao i druge vredne nagrade.

Treba naglasiti i da je prijavljivanje potpuno besplatno pa ukoliko verujete u svoje veštine u World of Tanks ovo je prava prilika za vas, sve što treba da uradite jeste da skupite ekipu i posetite ovaj link!

Izbor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top