Domaća Scena

Igra Plugged beogradskog Endtimes studija na Kickstarteru

Endtimes Studio stacioniran u Beogradu, stavio je na Kickstarter svoj projekat Plugged.

Radi se o interesantnoj avanturi koju razvijaju u Unreal 4 endžinu za PC, Mac i Linux. Tim igru svrstava u žanr koji su sami nazvali “look-and-click”. Igra u mnogome prati gameplay mehaniku klasičnih piont and click avantura, osim što je smeštena u 3D okruženje koje igračima pruža znatno veću mogućnost da se užive u iskustvo. Kao što ste i mogli da pretpostavite, podrška za Oculus Rift VR headset je jedan od ključnih elemenata, iako u Endtimes ističu i činjenicu da je igru moguće igrati i na običnom monitoru.

Kada je u pitanju priča, igra koristi naraciju koja je pod uticajem odluka koje donosite tokom igre. Pred vama se u igri nalazi mnoštvo izbora koje će priču oblikovati tako da ona bude samo vaša.

Tim je inače sastavljan od ljudi koji imaju iskustva u game dizajnu stečena u timovima kao što su Blizzard Entertainment, TakeOne Studio, Games Workshop i Eipix Entertainment.

Pogledajte zvaničnu video prezentaciju sa Kickstarter stranice igre i ako vam se dopada ono što vidite, podržite ovaj ambiciozni i inovativni projekat.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top