PC

F1 2015 najprodavaniji u UK

F1 2015

Na listi najprodavanijih igara u Velikoj Britaniji protekle nedelje F1 2015 zauzima drugo mesto, dok The Sims 4 (iz nekog razloga) i dalje drže lidersku poziciju. Međutim, na ukupnoj listi koja podrazumeva sve platforme, F1 2015 je uspešno zabacio Batman: Arkham Knight sa pozicije broj jedan na mesto broj dva i zauzeo je šampionsko mesto.

Interesantno je da je ovo drugi Namco Bandai naslov iz žanra trkačkih igara u samo nekoliko meseci koji prolazi jako dobro – prošli je naravno Project Cars. F1 2015 se u prvoj nedelji prodaje čak 367% bolje nego prošlogodišnje izdanje a razlog možda leži i u tome što se F1 po prvi put pojavio za Xbox One i PlayStation 4 ali ne i za Xbox 360 i PlayStation 3. Batman je pao u prodaji za 54% ali mu to i dalje obezbeđuje mesto 2 dok je Lego Jurassic World na mestu tri.

Potom slede The Elder Scrolls Online, Grand Theft Auto V, The Witcher 3: Wild Hunt, Call of Duty: Advanced Warfare i Destiny.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top