Vesti

Horor igra Allison Road prekida Kickstarter kampanju, developeri našli izdavača

Razvojni studio Lilith koji stoji iza horor naslova Allison Road, prekinuo je Kickstarter kampanju za prikupljanje novca za razvoj igre, nakon što su se dogovorili sa izavačem Team 17 oko finansiranja ovog projekta.

Ovaj igra koja u mnogome podseća na PT, imala je na Kickstarteru cilj od 250 hiljada funti. Kampanja je otpočela 21 septembra i trebalo je da traje do 21 oktobra. U momentu prekidanja kampanje, igra je prikupila 145 hiljada funti.

Iz Lilith-a se zahvaljuju fanovima ali i pruženoj prilici od strane Team 17 za koji kažu da će im pružiti onaj vid pomoći koji može da pruži samo studio koji ima 25 godina iskustva rada u game industriji.

Novac će kao i kod svake neuspele Kickstarter kampanje (u šta faktički spada ova za Allison Road) biti vraćen onima koji su ga uložili. Allison Road je trebalo da se pojavi na tržištu do kreja 2016-e za PC. Za sada ostaje pod znakom pitanja kakvi su dalji planovi za izlazak igre u novim okolnostima koje su nastale.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top