PC

Sociable Soccer, spiritualni naslednik Sensible Soccer otpočeo Kickstarter kampanju

Kultna fudbalska igra iz devedesetih godina Sensible Soccer, možda dobije svoju modernu verziju, ukoliko se Kickstarter kampanja za Sociable Soccer pokaže uspešnom.

Jon Hare, jedan od glavnih dizajnera iza Sensible Soccer i Cannon Fodder nalsova, sada je na čelu malog tima koji preko Kickstarter kampanje traži 300 hiljada funti kako bi ostvarili svoju viziju za spiritualni nastavak koji se zove Sociable Soccer i koji će koristiti vrlo sličan gameplay kao opriginal, ali ovoga puta uz moderno izvođenje.

Ukoliko se kampanja pokaže uspešnom, Hare igru najavljuje za kraj 2016 za PC, PS4 i Xbox One, uz cross-platform multiplayer koji će omogućavati igračima sa bilo koje od ove tri platforme da igraju jedni protiv drugih.

Pogledajte promotivni Kickstarter video, a evo i linka do Kickstarter stranice Sociable Soccer projekta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top