PC

VIDEO: Play! Zine Prvi utisci – Firewatch

Firewatch, prva igra studija Campo Santo osnovanog od nekadašnjih developera i dizajnera studija Telltale Games, 2K i Double Fine, nedavno je izašla za PC i Playstation 4.

Igrate kao Henri, čovek koji je zbog brojnih problema u životu odlučio da ”ohladi glavu” i preko leta radi kao rendžer u šumama Vajominga. Pred vama je ogromno prostranstvo koje slobodno istražujete i sve vreme ste sami, dok vam je jedini kontakt sa svetom mali voki-toki. Ali, možda ipak niste potpuno sami?

Firewatch mnogi nazivaju tzv. ”walking simulatorom”, ali i pored toga je igra koja nas je oduševila uvodnim poglavljem koje vam prikazujemo u našim prvim utiscima:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top