PC

Rock Band 4 na PC-u, ali samo ako ga fanovi podrže

Muzičke igre sa periferijama, iz nekih čudnih razloga, nisu našle dom na PC-u pored ostalih platformi. Guitar Hero je imao svega dva PC izdanja (GH3 i World Tour), dok Rock Band nije imao nijedno. Navodno, PC kao otvorena platforma je bio veliko ”ne” muzičkoj industriji, doduše istina je i da su moderi GH3 rastavljali na komade i uspevali da zamene čitavu setlistu, ali se slično dešavalo i sa PS2 izdanjima.

Harmonix je napravio prvi korak ka dovođenju njihove poslednje Rock Band igre, sa brojem 4 u naslovu, na PC. Kickstarter kampanju. Tačnije, crowdfunding kampanju preko sajta Fig koji ima mnogo manje projekata od popularnog Kickstartera ali zato vrlo probrane projekte. Navode da im je potrebno milion i po dolara da dovedu igru na PC platformu. Kao što je tradicija, kampanja ima nekoliko nivoa, od 10 do 25,000 dolara, dok za 50 dolara dobijate igru. Ukoliko im projekat uspe, igra će doći na Steam i imaće 95 pesama, podršku za Workshop, kao i sve moguće kontrolere za muzičke igre.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top