Vesti

PETA želi svinjokolj u Farming Simulator 17

Farming Simulator, lagana, opuštajuća igra. Simulator vođenja farme, uzgajanja useva, vožnje traktora i ostalih farmerskih aktivnosti (ne grindovanje expa u WoW-u!). Igra za entuzijaste od 7 do 77, tačnije od 3+ jer toliko piše na kutiji, je nova meta organizacije PETA koja želi da se u igri pokaže ubijanje svinja.

Naime, s obzirom da ćete u Farming Simulatoru 17 moći i da uzgajate prasiće, PETA traži od autora igre da scena pretvaranja praseta u šunku ili pljeskavicu bude prikazana što nasilnije, tačnije sa video snimcima iz velikih klanica. Ili da promene naziv igre u Vegan Farming Simulator i promene praktično sve u igri kako bi igračima ponudili da samo uzgajaju vegansku hranu. Jedina začkoljica u njihovom zahtevu je što je u igri već moguće imati farmu isključivo sa usevima, a prikazivanje ubistva životinje (realistično ili ne) svakako bi podiglo igri rejting sa 3+ porodične igre na dosta višu ocenu.

Farming Simulator izlazi 26. oktobra za PC i konzole. Celo pismo koje je PETA uputila autorima igre možete pročitati ovde.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top