Mobile

Otkazan Titanfall: Frontline

Nije prošlo ni punih 5 meseci od kada je najavljena, igra Titanfall: Frontline je već stigla da doživi neslavan kraj u vidu otkazivanja daljeg rada na njoj. Ukoliko niste upućeni o čemu pričamo, u pitanju je kartična igra smeštena u okviru Titanfall franšize.

Ovolika inflacija kartičnih igara poslednjih godina rezultat je popularnosti Blizzardovog Hearthstonea, ali nažalost po ostale developere, izgleda da ne shvataju da se trebaju dosta potruditi kako bi njihova kartična igra uspela da uzme makar deo kolača od Blizzardovog čuda.

Ono što je trebalo da izdvoji Titanfall: Frontline od ostalih kartičnih igara jeste to što igra nije bila potezna već se odigravala u realnom vremenu i praktično “akciona”, koliko god to moglo da se kaže za jednu kartičnu igru. Igrači su imali na raspolaganju kartice Titana i Pilota, a ceo koncept igre je bio f2p uz mogućnost da korisnici kupuju sadržaj u igri i za pravi novac.

Igra je razvijana za Android i iOS platforme, a na igri je radio studio Particle City, ćerka kompanija studija Respawn Entertainment, koji stoji iza stvaranja Titanfall serijala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top