PC

Najavljen Jurassic World Evolution!

Tokom Majkrosoftove konferencije, održane dan pre zvaničnog početka Gamescom sajma, otkrivena je nova igra za Xbox One konzole i PC, bazirana na popularnim filmovima o Svetu iz doba jure.

Reč je o Jurassic World Evolution, na čijem razvoju radi studio Frontier Developments, odgovaran za Elite Dangerous i Planet Coaster igre. Stoga će Evolution biti neka vrsta simulatora (poput Planet Coaster), menadžerske igre koji pruža mogućnost izgradnje atrakcija, i objekata za zaštitu i istraživanje, kao i mogućnost gajenja i razvoja novih vrsta dinosaurusa.

Radnja igre se odvija na legendarnom ostrvu Isla Nubar, koje je prvi put viđeno 1993. godine, u filmu Jurassic Park, a ponovo je vraćeno u život 2015. godine sa rebootom franšize.

Drugih podataka za sada nema, a čekamo i prvi gejmplej video. Izlazak Jurassic World Evolution je najavljen za sledeću godinu, za kada je zakazan i dolazak filma Jurassic World: Fallen Kingdom na bioskopska platna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top