PLAY! ; PLAY! Zine

Procureli koncept za novi Assassin’s Creed nagoveštava gde će se radnja odvijati

Prošlo je jako malo vremena otkako smo nakon pauze od dve godine dobili novu igru u Assassin’s Creed serijalu, nazvanu Origins koja se vratila samim korenima i prati osnivanje bratstva, a izgleda da je već procureo koncept za novu igru, koji nagoveštava da će se radnja odvijati u feudalnom Japanu.

Koncept dolazi od Džona Bigorna, umetnika zapošljenog u studiju Ubisoft Montreal, koji je na svom ArtStation profilu objavio dve fotografije na kojima su u fokusu elementi asasina i feudalnog Japana, i izgledaju prilično zanimljivo.

Ovaj koncept ne mora definitivno da znači da će se igra odigravati u feudalnom Japanu, pošto je možda umetnik samo pustio svojoj mašti na volju i to podelio sa pratiocima. Ali sa druge strane, jedan korisnik Reddita je u Rainbow Six Siege otkrio jedan Easter egg, gde oklop japanskog samuraja na pojasu ima Assassin’s Creed simbol, pri čemu ovo postaje sve realnije za očekivati.

Podsećamo vas da je i Assassin’s Creed: Origins imao velikih problema sa curenjem podataka, kada je dosta detalja otkriveno pre nego što je Ubisoft to planirao, kao što je sama radnja, protagonista igre i još dosta toga.

Kako se vama čini ovaj koncept, da li biste želeli da se novi Assassin’s Creed odvija u Japanu, recite nam u komentarima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!