PC

Procureli snimci iz još nenajavljene Harry Potter RPG igre

Na izvesnom Youtube kanalu “RastaPasta” je danas potpuno iznenadno procureo snimak za novu igru u svetu Harija Potera, koja će po svemu sudeći biti singlplejer RPG sa otvorenim svetom.

U snimku, koji je zapravo snimak kamere koji na ekranu snima trejler igre, vidimo najpre scene u Hogvortsu, gde učenici uče raznorazne magije i vidimo “stablo veština” u tradicionalnom RPG stilu, a kadrovi zatim polako prelaze na otvotreni svet, tamice i raznorazna čudovišta protiv kojih se bijemo sa našim vernim štapićem.

U igri nećemo igrati kao Hari, već kao “novi đak” koji je tek stigao, pa će tako verovatno teći i naš proces razvoja karaktera u igri, gde se pominje osam klasa čarobnjaka. Ali smo ipak posebni, zato što imamo jedinstvenu veštinu kojom uspevamo da “ulovimo” neke drevne moći i nađemo njihov izvor. Ono što je najviše zanimljivo, kako tvrdi autor snimka, igra je smeštena u 19. vek, dakle daleko, daleko pre dešavanja sa Harijem Poterom.

Sa našim dolaskom, čudne stvari krenu da se dešavaju u Zabranjenoj Šumi, pa ćemo zajedno sa profesorom Elezar Figom morati da otkrijemo o čemu se to radi i sprečimo katastrofu, i usput ćemo posetiti i poznate i do sada nikada viđene lokacije u Hari Poter svetu, otkrivati i usavršavati nove magije, spravljati razne napitke i učiti biljke, sticati prijateljstva i neprijateljlstva, i sve ono ostalo što smo i navikli da Hari radi u serijalu, samo sada kao drugi dečak.

Osim ovi detalja iz opisa klipa, za sada su sve ostalo samo spekulacije, ali snimak, moramo priznati, izgleda veoma realno i stvarno.

DODATAK: Video je u međuvremenu ukljonjen zato što je Warner Bros pozvao na autorska prava, što samo još više potvrđuje da je ovaj procureli snimak istinit i da nas uskoro očekuje Harry Potter rpg.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top