Vesti

Discord dostigao 250 miliona korisnika za svega 4 godine

Platforma namenjena komunikaciji između igrača, Discord, je od samog pojavljivanja bila opšte prihvaćena i izazvala je veliko oduševljenje igračke zajednice.

Sa godinama, developeri su unapređivali Discord i širili svoju sferu poslovanja, što je sada, 4 godine nakon pojavljivanja, dovelo čak 250 miliona korisnika, od čega je 56 miliona aktivno svakog meseca.

Broj korisnika se duplirao u odnosu na prošlu godinu, kada ih je bilo oko 130 miliona, a rast će se svakako nastaviti. Osim za dopisivanje, na Discordu developeri imaju lakšu komunikaciju sa svojim igračima gde lako mogu saznati sve probleme koji se dešavaju u igri, a ujedno mogu i da prodaju svoje igre.

Discord postaje sve popularniji i sve više ljudi ga koristi, a ako vi pripadate toj grupi pridružite se našem Play!Zine serveru, na kojem vas očekuje sve o igrama, a čak možete igrati i text-based RPG.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top