Gadgets

Gamestop slučajno potvrdio da nam stiže novi Splinter Cell?

Praktično je ustanovljena praksa da su glavni “curačin informacija” poslednjih godina sajtovi za prodaju, gde neki radnici koji održavaju onlajn prodavnice slučajno (ili namerno) izbace stranicu prodaje neke igre i pre nego što se ta igra zvanično najavi.

Poslednji Splinter Cell smo igrali davne 2013. godine, i ta godina je ujedno i bila jedina u ovoj deceniji kada smo i dobili neku igru iz kultne franšize Toma Klensija, tako da je Splinter Cell praktično skoro pa serijal iz prošle decenije.

Da se radi na novom naslovu sa Semom Fišerom, ove godine je potvrđeno na nekoliko direktnih ili indirektnih načina. Italijanski glumac koji mu daje glas je ove godine više puta do inddirektno potvrdio, a pre svega par nedelja smo imali i “najavu u šali” da se radi na novoj igri u serijalu, što je najverovatnije samo bilo trčanje pred rudu.

Kao što vidite dole, Gamestop je izbacio u prodaju repliku prepoznatljivih naočara Sema Fišera, koje izlaze 1. novembra (potencijalno i dazum izlaska igre?), ali ih je onda ubrzo uklonio, što znači da su greškom stavljene pre vremena.

Zašto bi neko uklanjao to i zašto bi uopšte prodavao robu franšize koja praktično je mrtva već šest godina, osim ukoliko razlog nije da nam zaista stiže novi Splinter Cell?

Bilo kako bilo, E3 je iza ćoška, i verujemo da nas tu očekuje najava.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top