PC

Discord vam dozvoljava da strimujete igre maloj grupi prijatelja

Discord platforma namenjena obožavateljima video igara nastaje da postaje sve bolja i bolja.

Nedavno je dodata opcija grupisanja servera u foldere koje je moguće kastomizovati, a sada smo dobili striming funkciju savršenu za one koji igraju društvene igre.

Go Live funkcija proizilazi iz one koja vam omogućava deljenje ekrana, s tim što sada možete strimovati igre grupi od maksimalno 10 gledalaca. Kako bi ovu funkciju bilo moguće koristiti potrebno je biti u istom glasovnom kanalu na serveru.

Ovu funkciju ćemo moći da koristimo od 15. avgusta i odlično će služiti za prezentacije igara manjoj grupi ili za igranje društvenih naslova sa prijateljima, poput Jackbox Party.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top