Filmovi-Serije

Kodžima kaže da će u budućnosti praviti filmove

Prvo samostalno delo legendarnog dizajnera igara, Hidea Kodžime, dolazi do igrača kroz par dana, a kako smo mi već u oktobru prešli igru, našu recenziju možete čitati još od prošlog petka, prateći ovaj link.

U međuvremenu, Kodžima kaže da će se u budućnosti okrenuti ka pravljenju filmova, što nas iskreno i ne čudi, imajući u vidu sa koliko je glumaca i ostalih članova Holivuda napravio kontakte poslednjih godina, ali i naravno njegovu želju da stalno eksperimentiše.

Ono je ovo potvrdio u BBC dokumentarcu o njemu, ali sa naglaskom na “takođe”, što znači da će nastaviti da prave i igre, ali će otvoriti i odeljenje za filmove.

On nije precizirao tačno kada će se to desiti, ali kaže da će u “naredne 3-4 godine” sve biti fokusirano na strimovanje, pa će se igre, serije i filmovi prirodno prožimati još više nego što je to sada slučaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top