PC

Predstavljena nova Outlast igra, vodi nas u period Hladnog rata

Fanovi horor igara će uskoro imati priliku da se vrate Outlast serijalu sa potpuno novom igrom koja nas vodi u prošlost.

Radi se o Outlast Trials, koji će doneti multiplejer u serijal, pošto će ova igra biti survival co-op za do 4 igrača, ali je moguće igrati i solo. Igrači će biti u ulozi “zamorčeta” na kojem se vrše strahoviti eksperimetni. Zaplet jako sličan multiplejer igri Project Resistance.

Iako je smeštena u periodu Hladnog rata, igra će obilovati Outlast elementima i hororu na koji smo navikli, a nadamo se da će biti još elemenata po kojima će se igra istaknuti od ostalih sličnih naslova kojih je sve više.

Studio Red Barrels je u objavi na fejsbuku istakao da se radi o ranoj fazi produkcije i da više detalja možemo očekivati kasnijeg datuma, kao što je potencijalni datum izlaska.

Outlast Trials je igra koja će nam upotpuniti čekanje na izlazak trećeg dela u serijalu, koji će, za razliku od ovog, biti direktni nastavak na prethodne delove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top