PC

Odustalo se digitalne zamene za otkazani E3 2020

E3 događaj koji se svake prethodne godine tradicionalno održavao u Los Anđelesu sredinom juna je za ovu godinu otkazan kao posledica pandemije korona virusa.

Zajedno sa objavom da je E3 2020 otkazan, organizator događaja ESA je objavio da se traga za alternativnim načinima, odnosno kreiranjem online događaja koji bi bio zamena.

ESA je u zvaničnoj objavi pružila objašnjenje da zbog korona virusa neće biti u mogućnosti da održi digitalni E3 događaj, kako ne bi rizikovala zdravlje zaposlenih. Umesto toga će se fokusirati na saradnju sa izdavačima kako bi oni svoje objave pojedinačno pružili fanovima u narednim mesecima.

Mnogi izdavači koji su do sada sve velike vesti donosili upravo na E3 konvencijama već rade na rešenju u vidu specijalnih objava. Majkrosoft je već objavio da će se događaje do sredine naredne godine održati isključivo u digitalnom formatu, što će verovatno pratiti i ostali, dok je Bethesda odustala od bilo kakve vrste događaja, već će nove vesti predstaviti bez ikakve pompe.

Ovo nije kraj E3 konvencije, pošto je ESA već prošle nedelje objavila datume održavanja za E3 2021, koji će doneti dosta novina publici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top