PC

Iznenada najavljena nova XCOM igra – Chimera Squad

Sasvim iznenada, 2K Games je najavio novu XCOM igru koja stiže već naredne nedelje.

Radi se o vrsti samostalne ekspanzije, a ne o direktnom nastavku za XCOM 2. Nazvana XCOM: Chimera Squad, igra nas 5 godina nakon priče iz drugog dela gde vodite alijansu vanzemaljaca, ljudi i hibrida sa karakterima koji su već predefinisanti imaju svoje osobine i uloge. To je promena u odnosu na ostale igre u serijalu, gde su svi karakteri nasumično generisani.

Studio Firaxis se potrudio sa strateško iskustvo igranja izmeni i načini napetijim za igrače, sa dosta akcije i nepredvidivih izmena. Još jedna novina je takozvani Breach mode, koji vam omogućava da probijate razne barijere koje postoje u okruženju, pri čemu možete birati više ulaza i više strana za napad neprijatelja. Tokom igranja ćete morati i da se bavite upravljanjem operacija u bazi, gde morate mudro birati koje ćete misije rešavati, pošto se mali problem može pretvoriti u znatno veći za kratko vreme.

Iako je daleko manja od ostalih XCOM igara, Chimera Squad donosi dosta promena koje bi trebalo da igranje načine dosta zanimljivim i osveženijim, zbog čega jedva čekamo dolazak igre.

XCOM: Chimera Squad izlazi 24. aprila na Steam platformi gde će u prvih nedelju dana biti dostupan za kupovinu sa cenom od 10 dolara, dok će od prvog maja koštati 20$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top