PlayStation 4

Potvrđeno: Nova Battlefield igra stiže 2021. godine

Electronic Arts i DICE su u periodu od samo nekoliko dana otkrili da privode kraju podršku za Battlefield V i Star Wars: Battlefront 2, što znači da ova dva naslova više neće dobijati novi sadržaj, ali će serveri ostati dostupni igračima. Developeri su u prethodnom periodu dodavali baš dosta zanimljivog sadržaja koji je znatno proširio ponudu sa početka, a sada je došlo vreme za oproštaj

Ali, kakav je to oproštaj bez malo reći o budućnosti.

U izjavi za IGN, Electronic Arts je potvrdio da će nova Battlefield igra biti objavljena negde tokom 2021. godine za PC i konzole naredne generacije, kao i da na njoj radi DICE. Da dobijamo novu Battlefield igru poznato je još od prošle godine, a i bez toga bi bilo sasvim logičan potez ovog izdavača. Prošlogodišnje tvrdnje su navodile 2022. godinu kao datum izlaska, a sada je naredna godina potvrđena kao period tokom kojeg će se pojaviti Battlefield 2021.

Ovim se prekida praksa koja je održana tokom smene prethodnih igara, gde je Battlefield 1 ostao bez podrške samo par meseci pre nego što je Battlefield V izašao, čime fanovi nisu imali preterani jaz po pitanju sadržaja. Ovoga puta će to trajati duže, pošto Battlefield V već u junu ostaje bez podrške, a na novi naslov će morati da se čeka između 6 i 18 meseci u zavisnosti od toga da li se EA odluči na prvu polovinu ili tradicionalni kraj godine kao datum izlaska.

Za sada je pod znakom pitanja koju će temu Battlefield 2021 pokrivati, da li će se pozabaviti još nekim istorijskim sukobom, ili će se okrenuti ka futurističkom ratovanju. 2017. godine se pojavila glasina sa navodima da se radi na Bad Company 3, koja je navodno bila planirana umesto Battlefield V. Pošto se to nije desilo, možda će 2021. biti godina kada se odlični pod-serijal nastavlja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top