PC

Hideo Kodžima kontaktirao čuvenog kreatora horor mangi za rad na novoj igri

Retko koji obožavatelj manga stripova može reći da nije čuo za ime Junji Ito, ili da nije pročitao neko njegovo ostvarenje, od kojih su svakako najpoznatiji Uzumaki i Tomie.

Ovaj manga kreator želi da svoje ideje prenese i kroz neki drugi medijum, kao što su recimo video igre. On je već jednom učestvovao u razvoju horor naslova Silent Hills, poznatijeg kao P.T., koji je otkazan u fazi razvoja.

Međutim, izgleda da će Junji dobiti novu šansu, pošto ga je kontaktirao producent Hideo Kojima, iz sada nezavisnog studija Kojima Productions. Kako je navedeno u intervjuu za ComicBook, ove dve legende su u pregovorima za rad na novoj horor igri, gde je Kojima pozvao Junjia da se pridruži radu.

Drugih detalja nema, ali je dovoljno da mašta podivlja. Hideo Kojima ranije nije krio ambicije da želi da kreira horor ostvarenje od kojeg će se lediti krv u žilama, i izgleda da je istrajan u tim namerama.

Najnovije, nedavno ostvarenje Hidea Kojime, igra Death Stranding, se ne može opisati kao horor igra, osim ako se ne užasavate dugih šetnji, tako da bismo jako voleli da naredni naslov ovog producenta bude upravo horor i to u saradnji da Junjijem.
Ukratko, to bi bilo ostvarenje horor snova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top