PC

U pokušaju da privuče igrače, EA trajno snizio cenu za Rocket Arena na 5 dolara

Electronic Arts se ovog leta na tržištu multiplejer igara okušao sa još jednim novim naslovom, nazvanim Rocket Arena.

Ova 3v3 arena pucačina se susrela sa izuzetno slabim odzivom igrača, koji nisu bili oduševljeni na prvu loptu, a sama igra je malo koga privukla. Nakon par sniženja, Electronic Arts je sada i trajno snizio cenu igre na samo 5$.

Nikakvo obaveštenje nije izdato, ali je cena promenjena na Steamu, Playstation i Microsoft prodavnicama, dakle za PC, PS4 i XOne, i nigde ne stoji da se radi o trenutnom sniženju. Cena od 5 dolara je tu kako bi se privukli novi igrači i kako bi se igra odmakla od nule, što bi dalo dodatnog prostora developerima za dalja unapređenja.

Videćemo kako će ovo trajno sniženje uticati na popularnost igre, odnosno da li će imati značaja u povećanju broja igrača. Ako ni to ne da rezultate, izdavaču ostaje samo da promeni model i pređe na free-2-play, što nosi određene rizike, ali ima veću šansu za uspeh.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top