PC

Rocket League postao besplatan za igranje i… serveri pali zbog naleta igrača

Kao što je i bilo planirano, mešavina fudbala i ekstremnog automobilizma, Rocket League, pretrpela je ogromne izmene. Pre svega, 23. septembra je postala potpuno besplatna za igranje, i dobila je međuplatformsku progresiju, ali više nije dostupna za uzimanje na Steamu.

Činjenica da je Rocket League postao besplatan za igranje nakon 5 godina oduševila je mnoge. Iako je ovaj naslov često koštao i 10$, tokom svakog besplatnog vikenda igranja zabeležen je ogroman skok igrača.

Tako je i sada kada je Psyonix omogućio da RL trajno postane besplatan. Ogromno interesovanje i priliv igrača koji su jurili da vide šta sve donosi igra dovelo je do preopterećenja servera.

Dakle, igrači koji su kupili Rocket League tokom prethodnih godina ostali su da se igraju, a došao je priliv velikog broja novih, koji može biti i milionski ako gledamo prethodna deljenja na EGS, što je sasvim lako oborilo servere igre.

Psyonix je brzo vratio funkcionalnost igri i za sada je sve stabilno. Čekamo da se Epic, sada vlasnik studija i igre, pohvali podatkom o broju novih igrača.

Da ne zaboravimo, ako dodate Rocket League u svoju biblioteku na poklon ćete dobiti kupon sa 10$ popusta na kupovinu bilo koje igre koja košta 14,99 pa naviše.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top