PC

Između realizma i eskapizma – evo kako pandemija korona virusa izgleda u FM 2021

Pandemija korona virusa je na izdanja velikih fudbalskih igara uticala tako da se igre za narednu sezonu pojave sa još oskudnijim novinama, i da se recikliranje sadržaja opravda otežanim uslovima rada.

Od toga pati PES 2021, koji je otvoreno proglašen sezonskim apdejtom i košta manje, dok Electronic Arts sa slabo inovativnom FIFA 21 traži punu cenu. Football Manager 21 će izgleda jedini opravdati žeđ za pravim novitetima i punim realizmom, barem kada je pandemija korona virusa u pitanju.

Developeri iz studija Sports Interactive rešili su da naprave balans između realizma i eskapizma, kako FM21 ne bi bio previše mračna igra koja bi igrače stalno podsećala na negativne stvari iz stvarnog života. Realizam sa korona virusom u ovoj igri biće iskazan u vidu poremećenih finansija, transfera, rasporeda mečeva.

Igrači će tako primetiti fluktuacije u novcu, otežane dobitke, visoke cene kupovine fudbalera i slično. Raspored odigravanja mečeva će takođe biti izmenjen, sa kalendarom koji više odgovara onom pandemijskom.
Što se eskapizma tiče, stadioni u Football Manager 21 neće biti ispražnjeni, kao oni u stvarnom svetu, već će se u igri normalno prodavati karte gledaocima i stadioni će biti puni. To će biti dodatni izvor prihoda za igrače, značajna za pomoć u doba krize

Football Manager 21 izlazi 24. novembra.

Više o ovim detaljima možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top