PC

Mortal Kombat 11 je sada moguće igrati iz prvog i trećeg lica zahvaljujući modu

Moder Ermaccer ostvario je san dobrog dela obožavatelja Mortal Kombat franšize tako što je omogućio da direktno stupe u telo karaktera poput Sub-Zero i Skorpiona.

Modifikacija za Mortal Kombat 11 je kreirana tako da kameru smešta u prvo lice borca, ili u perspektivu trećeg lica, što je odstupanje od normalnog položaja “sa strane”(side view) na koji smo navikli. Specijalni potezi i finišeri i dalje imaju zaseban prikaz, što je dobra stvar.

Mod deluje dosta interesantno, ali će svakako trebati malo vremena za privikavanje na novi vid igranja. Kreator ovog moda ne preporučuje igranje onlajn pošto bi NetherRealm lako mogao da vas banuje zbog njega.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top