PC

Studio odgovoran za Gears 5 prelazi na Unreal Engine 5

Tim iz Coalition studija je objavio na zvaničnom vebsajtu da planiraju da preusmere svoje resurse na nekst-džen razvoj koristeći Unreal Engine 5. Studio je već izbacio Gears Tactics i Gears 5 na konzole sledeće generacije i objavio da je ovo prirodan potez za njih, jer je Gears of War uvek učestvovao u razvoju Unreal Engine-a.

Originalna igra je bila jedna od prvih koja se mogla igrati na starom Xbox 360 na 720p rezoluciji, a podsetnik simbioze endžina i Gears of War-a je i prošlogodišnja igra koja je radila na 120 frejmova u sekundi u multiplejeru modu. Tradicija se nastavlja i tim se nada da će raditi na endžinu i na budućim projektima.

Šta se onda tačno zbiva sa tim ‘’budućim projektima’’? Novi sadržaj samo što nije stigao u Gears 5 sa operacijama 7 i 8. Operacije bi trebale da donesu nove karaktere, mape i specijalne događaje, a i u prodavnici i plejlisti videćete nove sadržaje. Prelazak na novi endžin je veliki poduhvat za studio, zato su jasno istakli da ne planiraju da uskoro najavljuju nove projekte i igre. Njihovom timu i dalje trebaju profesionalci koji će im pomoći u razvoju ideja, pa pogledajte na ovom linku trenutne konkurse.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top