PC

Baldur’s Gate 3 će Early Access napustiti naredne godine, u najboljem slučaju

Igrači koji baš i ne žele da se petljaju sa ranim verzijama igara, i izbegavaju Early Access sekciju, moraće još da se strpe ako žele da zaigraju punu verziju Baldur’s Gate 3.

Ovaj RPG naslov neće napustiti Early Access ove godine, ali je tim Larian Studios posvećen tome da 1.0 verziju dovede do naredne godine, ali i pored toga nema garancije. U intervjuu za Gamespot, osnivač studija Sven Vinke, izjavio kako Baldur’s Gate 3 definitivno neće biti završen ove godine.

Dok se čeka na punu verziju, ubrzano se radi na narednom apdejtu za Baldur’s Gate 3 koji je zasnovan na sugestijama igrača, tako da možemo očekivati poboljšanja i neke olakšavajuće funkcije umesto novog sadržaja.

Baldur’s Gate 3 je prilično dobra igra i kao Early Access naslov, ali sadržaja svakako manjka, pošto je to bio jedini način da se izbegnu dodatna odlaganja, koji je u susret izlasku bilo prilično puno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top