PC

Resident Evil Village i Monster Hunter Rise doneli Capcom-u rekordne finansijske rezultate

Capcom je objavio finansijske rezultate za prvu četvrtinu finansijske 2021. godine, koja se završila 30. juna. Neto prodaja kompanije je porasla za 104.1% u poređenju sa prethodnom godinom, a prihod od poslovanja za 120.4%. Ovo je novi rekord za kompaniju u obe kategorije kada se uporede rezultati svih prethodnih prvih kvartala. Zaradi je najviše doprineo segment digitalnog sadržaja, koji je obezbedio 43,918 miliona jena, a 24,455 milona jena je zabeleženo u poslovnim prihodima.

Kompanija navodi da je igra Resident Evil Village glavni faktor za odlične rezultate, jer je u prvoj četvrtini prešla 4.5 miliona prodatih primeraka. Pomenut je i Monster Hunter Rise, iako je izašao u prethodnom fiskalnom kvartalu za Nintendo Switch, sledeće godine igra bi trebala da izađe za PC. Prema Capcom-u, igra je nastavila da beleži rast prodaje zahvaljujući kontinuiranoj popularnosti. Digitalne verzije igara su istovremeno zabeležile rast kada uporedimo prethodnu godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top