PC

Najbolji bot za muziku na Discordu odlazi u istoriju

Groovy, najbolji Discord drugar kada se radi o puštanju muzike na serverima, čak 16 miliona njih, napustiće nas za nekoliko dana.

Google je kreatoru ovog bota, Niku Amerlanu, poslao cease-and-desist naredbu, na koju je on pristao. Do naredbe za gašenje Gruvija dolazi zato što Google smatra da je bot narušio pravila korišćenja Youtube platforme kroz modifikaciju i upotrebu u komercijalne svrhe.

Bot kojeg smo svi mi koristili kako bi slušali muziku tokom ćaskanja ili gejming sesija, u istoriju odlazi 30. avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top