PC

Discord radi na zvaničnoj Youtube integraciji

Zahvaljujući pomalo bezobraznoj akciji kompanije Google koja je primorala gašenje najrasprostranjenijih botova za reprodukciju muzike i videa, brojni korisnici Discord platforme ostali su bez opcije reprodukcije željenog sadržaja u pozadini.

Na svu sreću, developeri iza Discorda rade na zvaničnoj Youtube integraciji zvanoj Watch Together, koja će omogućiti korisnicima da sami kreiraju plejliste i da klipove gledaju/slušaju sa ostalim korisnicima. U suštini, ova integracija će funkcionisati kao Groovy i Rhytm botovi, samo što ćete morati da se borite sa reklamama.

Ova opcija je navodno već godinama u razvoju, ali je zbog gašenja botova sada dobila prioritet i njeno testiranje je otpočeto na malom broju servera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top