Vesti

Take-Two otkazao razvoj projekta na kojem je radio studio odgovoran za Mafia igre

Projekat koji je nosio naziv Volt bio je u različitim fazama razvoja sve dok ga Take-Two nije odlučio otkazati. Hangar 13 studio je do juče radio na igri, koja je trebala da bude mešavina Cthulhu univerzuma i sumanutog Saints Row-a, a Take-Two je za projekat izdvojio 53 miliona dolara. Hangar 13 je pre ovog projekta radio na Mafia 3 i Mafia: Definitive Edition igrama.

Studio je na projektu radio još od 2017. godine, a izdavač je na jučerašnjem tromesečnom finansijskom izveštaju objavio da neće raditi na daljem razvoju neobjavljenog naslova. 2K je odložio i izlazak njihove potezne strategije sa Marvel herojima, Marvel’s Midnight Sun, za drugu polovinu 2022. godine . Igra je prvobitno trebala da izađe marta 2022.

Ogroman broj igara je pomeren za sledeću godinu, pa nam ne pada baš toliko teško što je jedan naslov otkazan. I pored toga, verujemo da ćemo sledeće godine prisustvovati izlasku rekordnog broja igara, a gotovo svakog meseca nas očekuje po jedan AAA naslov. Biće zanimljivo ispratiti sve te kvalitetne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top