Nintendo Switch

Detaljni gemplej trejler za LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nam omogućava da prođemo kroz omiljene Star Wars momente iz svih devet filmova. Warner Bros, TT Games, LEGO Group i Lucasfilm Games su se ponovo udružili da nam pruže jednu od najzabavnijih Lego i Star Wars avantura. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga dolazi 5. aprila 2022 na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC.

Danas je izašao i sadržajan gemplej trejler koji nam prikazuje najveću i najlepšu Lego Star Wars igru do sada, nove mehanike borbe, različite karaktere i klase, ogromnu galaksiju koju ćemo moći da istražujemo i još mnogo toga. Ispod teksta pogledajte da li je novi Lego Star Wars igra za vas. Na prvi pogled deluje da je ovo zaista sledeća evolucija simpatičnih Lego igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top