PC

PLAY! 156 – FEBRUAR 2022

Posted on

FEBRUARSKI 156. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU.

Prošao je i prvi mesec 2022. godine, nekom brzo, nekom sporo. Utisci su pomešani kao emocije fanova PES- a (da, i dalje nas boli).

Elem, iako se činilo da neće biti previše posebna kako smo navikli na prethodne januare, godina je počela zapravo prilično jako. Pošteno smo se izigrali sa Kratosom i to na računarima, nešto što mi u redakciji do skora nismo ni sanjali da će se desiti.

Uncharted kolekcija je došla na PS5 sa raznim osveženjima, nova Pokemon igra je osvanula na Switch konzolama, Rainbow Six Extractions je izašao nakon doooosta odlaganja, a odigrali smo i koju partiju nove besplatne Yu-Gi-Oh igre. 

Sve u svemu, januar je bio dobar mesec za gejming, a po svemu sudeći ni februar neće nimalo zaostajati. ELDEN RING IZLAZI!!!

Okej izvinjavam se na urliku, ali ipak se radi o praktično najiščekivanijoj igri decenije ako ste Souls fan. Pored toga, stiže nam i Horizon Forbidden West, te Total War Warhammer 3 i dosta drugih igara. Bacite samo pogled na našu rubriku TOP igre februara i sve će vam biti jasnije.

Uživajte u broju i vidimo se u sledećem, a do tada pratite naš sajt i društvene mreže. Ciao!

FEBRUARSKI 156. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version