Domaća Scena

PLAY! 167 – MART/APRIL 2023

Posted on

167. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Okrepljen prolećnim suncem, Play!Zine se vratio sa podužeg bolovanja. Malo smo jače zaglibili, ali se sada konačno vraćamo u akciju, baš kao beogradski tramvaji posle onog neočekivanog kijameta.

Kako bismo nadoknadili izgubljeno vreme, 167. Play! objavljujemo kao dvobroj, koji je možda i najbogatiji do sada. Pročitaćete recenzije igara iz zimskog perioda, kao što su proslavljeni Hogwarts Legacy i Atomic Heart. Tu je i Scars Above, akcioni sci-fi naslov domaćeg studija Mad Head Games.

Sa prolećem je stigao rimejk verovatno najpopularnije igre u Resident Evil franšizi – Resident Evil 4. Ukratko, Leonova avantura je spektakularnija nego ikada. Jako smo se zabavili igrajući RE4, toliko da smo ga imenovali našom igrom meseca!

Na temu iskonskog zla, mračne atmosfere i brze, krvave akcije, u novom broju ćete takođe pročitati naše utiske o Diablo IV beti. Uprkos lošoj optimizaciji, imamo veoma visoka očekivanja za full release!

Na kraju, moramo da vam skrenemo pažnju i na dešavanja sa domaće scene. Spremili smo vam intervjue sa grupom ljubitelja avijacije iz Srbije, koja je sa visokom autentičnošću prenela aerodrome sa ovih prostora u Microsoft Flight Simulator 2020, kao i sa Nikolom Bulj, koji stoji iza predstojećeg izazovnog platformera Goblin and Coins II.

Čeka vas još gomila tekstova, opisa igara i recenzija aktuelnog hardvera, tako da ne oklevajte i zavirite u novi broj Play! magazina. Nadamo se da nas niste zaboravili!

167. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version