PlayStation 4

Spider-Man 2 izlazi u septembru?

Posted on

FOTO: Sony

Pre nekoliko nedelja smo izvestili da je glumac koji igra Venoma u predstojećoj Spider-Man 2 igri studija Insomniac otkrio da će dugo očekivani naslov stići ovog septembra. Nakon toga, insajder iz industrije je potvrdio tvrdnje, navodeći da će Marvel’s Spider-Man 2 zaista biti lansiran u septembru.

Kada je Marvelov Spider-Man 2 prvi put otkriven, najavljeno je da će glavnog protagonistu igre, Venoma, igrati Tony Todd. Dok je Insomniac Games ostalo zatvoren u vezi sa statusom predstojeće igre, Todd je podelio višestruka ažuriranja o njemu u studijima za snimanje pokreta i nije se plašio da stupi u kontakt sa fanovima na mreži – što je na kraju dovelo do toga da Todd tvrdi da bi Spider-Man 2 trebao biti objavljen u septembru.

U raspravi o nedavnoj najavi da se Suicide Squad igra odlaže do 2024. godine, pouzdani insajder iz industrije Džejson Šrajer je na Twitteru govorio o mnogim razlozima iza ove odluke; nonšalantno tvrdeći da bi „Spider-Man 2 u septembru takođe mogao biti faktor“.

Spider-Man iz 2018. objavljen je u septembru te godine i zato ima smisla da Insomniac Games želi da postigne sličan vremenski okvir – posebno pošto je prva igra (zajedno sa Majlsom Moralesom) na kraju prodata u preko 33 miliona primeraka. Procureli detalji su otkrili da se Sony priprema za veliko predstavljanje negde tokom E3 vremenskog perioda, pa se nadamo da ćemo tamo dobiti prvi pravi pogled na igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version