Domaća Scena

Naša ženska CS:GO reprezentacija je spremna za evropske IeSF kvalifikacije: Evo sa kojim ekipama ćemo se takmičiti

Trka za ovogodišnji svetski IeSF šampionat u Jašiju se nastavlja. U nedelju 11. juna ćemo pratiti mečeve srpske ženske CS:GO reprezentacije, koja će grupnu fazu evropskih kvalifikacija otvoriti duelom protiv Izraela u 13:00 časova! Prenos svih mečeva možete pratiti na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu!

Evropske CS:GO kvalifikacije za žene će se odigrati od 09. do 14. juna. Naša ženska CS:GO reprezentacija će nastupati u grupi B (EU B) sa reprezentacijama Izraela, Švedske i Turske. Svi mečevi grupne faze će se održati u istom danu, a evo i tačnog rasporeda:

  • Srbija vs. Izrael – 11.06. u 13:00
  • Srbija vs. Turska – 11.06. u 14:00
  • Srbija vs. Švedska – 11.06. u 15:00

Meč protiv Izraela počinje 11.06. u 13:00 časova. Stream možete pratiti OVDE!

ženska-csgo-reprezentacija-srbija-iesf2023-eu-quali-groups-1
Foto: SESE

Nakon toga će uslediti i plejof, odakle će se samo jedna ženska CS:GO ekipa iz Evrope plasirati za svetski šampionat! Više informacija o terminima plejof mečeva ćemo uskoro objaviti!

Za srpsku žensku CS:GO reprezentaciju nastupaju:

Naša muška CS:GO reprezentacija, iNation, 10.06. u 16:00 časova igra odlučujući meč regionalnih kvalifikacija protiv Izraela – pobednik će se plasirati za svetsko prvenstvo!

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije (IeSF) će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra, gde će se najbolji esportisti sveta takmičiti za impozantnu novčanu nagradu od pola miliona dolara.

Za informacije o preostalim reprezentacijama, posetite ovaj link. Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top