PC

Studio iza Outriders radi na akcionoj avanturi za Xbox

FOTO: People Can Fly

People Can Fly nije baš uspeo sa igrom Outriders. Studio je nedavno potvrdio da projekat još uvek nije ostvario profit. Ipak, kompanija sada ima finansije za nešto novo – potpisali su ugovor o objavljivanju sa Xbox Game Studios za svoj sledeći projekat.

Sledeća igra studija People Can Fly će biti ekskluzivna za Xbox konzole. Igra se razvija pod kodnim imenom ‘Project Maverick’ i imaće budžet do 50 miliona dolara. Igru u potpunosti finansira Microsoft, što znači da će Microsoft takođe posedovati franšizu za buduću upotrebu.

People Can Fly je ranije radio sa Microsoftom na Gears of War: Judgement. Najnoviji projekat studija bio je Outriders, kooperativna akciona igra koja ima više zajedničkog sa Diablo nego sa Destiny franšizom.

Ova nova igra će biti “veoma ambiciozan, revolucionaran akcioni avanturistički naslov”. Biće potrebno nekoliko godina pre nego što vidimo i ocenimo igru u akciji, jer razvoj tek počinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top