Vesti

World of Warcraft x Diablo 4 – Drugi Crossover

Zvanično je započeo World of Warcraft drugi crossover događaj sa igrom Diablo 4. Tokom događaja, igrači World of Warcraft-a mogu imati ogromno povećanje iskustva i reputacije.

Blizzard organizuje crossover događaj između World of Warcraft-a i Diablo 4 kako bi proslavio lansiranje prve igre. Prva faza saradnje, pod nazivom “A Greedy Emissary”, omogućila je igračima da love Treasure Goblinse kako bi zaradili Diablo 4-inspirisane sadržaj u World of Warcraft-u.

Nažalost, Treasure Goblini su se vratili u Sanctuary, ali su za igrače World of Warcraft-a ostavili poslednji dar. Čudan vetar je donesen iz Sanctuary-ja, donoseći inspiraciju i energiju herojima Azerotha. Od sada do 11. jula, svi likovi u World of Warcraft-u će dobiti 50% više iskustva sve do nivoa 70 uz Winds of Sanctuary bonus. Dodatno, igrači će dobiti 50% više reputacije sa svim Dragonflight Renown frakcijama, osim sa novom Loamm Niffen frakcijom iz Embers of Neltharion.

Winds of Sanctuary bonus je sličan Winds of Wisdom bonusu koji je World of Warcraft ranije dodeljivao, ili Joyous Journeys bonusu koji je aktivan u Wrath of the Lich King Classic sve do lansiranja Call of the Crusade 20. juna. Ovi događaji su uvek sjajni za igrače koji žele da leveluju svoje alternativne likove, ali Winds of Sanctuary pruža i dobru priliku da dostignu maksimalan Renown sa četiri glavne Dragonflight frakcije, ako to već nisu uradili.

Igrači često budu uzbuđeni zbog bonusa na iskustvo, ali Winds of Sanctuary je jedan od najboljih koje je World of Warcraft ikada ponudio. Iako mnogi igrači žele da su Loamm Niffen takođe deo događaja, veliki bonus reputacije će im pomoći da sustignu Renown sa svojim alternativnim likovima. S obzirom na to da je većina igrača završila kampanju u Diablo 4, ovaj događaj bi mogao biti ono što je bilo potrebno da se ljude vrati u Azeroth.

Datum završetka Winds of Sanctuary bonusa takođe može biti velika naznaka za budućnost World of Warcraft-a. Patch 10.1.5, pod nazivom “Fractures in Time”, trenutno je u razvoju i očekuje se da će biti objavljen ovog leta. S obzirom na to da se ovaj događaj završava 11. jula, moguće je da World of Warcraft planira da izda Patch 10.1.5 nedelju ili dve kasnije – ili čak istog dana. Igrači neće sa sigurnošću znati kada dolazi sledeća Dragonflight nadogradnja sve dok ne bude objavljen zvaničan datum izlaska, ali sledeći patch za World of Warcraft definitivno je bliži nego što mnogi misle.

Ostaje nam samo da čekamo i da vidimo šta nam to stiže i šta se sprema. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top