Vesti

Metal Gear Solid Collection Vol. 2 Leak nam otkriva postojanje 3 igre

Prema novom leak-u, nepotvrđena Metal Gear Solid kolekcija Vol. 2 će se sastojati od Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid: Peace Walker i Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Metal Gear Solid serija je bila neaktivna godinama, ali se Konami vraća s velikim povratkom.

Konami je započeo svoju Metal Gear Solid comeback turneju s dve velike najave na PlayStation Showcase događaju prošlog meseca. Na događaju je potvrđeno da će originalna trilogija Metal Gear Solid biti sakupljena zajedno kao Metal Gear Solid kolekcija Vol. 1, kao i da se radi na potpunom prepravljanju Metal Gear Solid 3. Naravno, upotreba “Vol. 1” u naslovu kolekcije sugerisala je da Konami planira da izda i drugu kolekciju, a novo curenje informacija može otkriti prve detalje o tome šta će ta kolekcija sadržavati.

Prema curenju informacija putem Konamijeve veb stranice, očekuje se da će Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots biti ekskluzivno za PS3, PSP igra Metal Gear Solid: Peace Walker i Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain biti deo Metal Gear Solid kolekcije Vol. 2. IGN je izjavio da “razume” da je procurena lista “tačna”, pa izgleda da se Metal Gear Solid fanovi mogu radovati ponovnom doživljavanju ovih klasika u nekom trenutku nakon što Vol. 1 bude objavljen 24. oktobra.

Lista igara Metal Gear Solid kolekcije Vol. 2:

  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  • Metal Gear Solid: Peace Walker
  • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Ako su ove informacije tačne, to je ogromno za Metal Gear Solid franšizu. Na kraju krajeva, Metal Gear Solid 4 je bio zadržan samo na PS3 konzoli preko decenije, pa će mogućnost igranja ove kritički priznate igre na modernim platformama biti zaista velika stvar. Potražnja za portom Metal Gear Solid 4 je dovoljno značajna da bi takav projekat verovatno mogao stajati sam za sebe, ali je sjajno za fanove što će očigledno biti uključen zajedno s voljenim Peace Walker-om i Metal Gear Solid 5.

Moguće je da kolekcija može imati i više igara uključenih, ali to ostaje da se vidi. Metal Gear Solid kolekcija Vol. 1 sadrži dve bonus igre u obliku Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake, pa možda će i druga kolekcija imati bonus igre. Mogućnosti uključuju Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, Metal Gear Acid igre, Metal Gear Solid: Portable Ops, ili ne-kanonske igre Snake’s Revenge i Metal Gear: Ghost Babel.

S druge strane, Konami bi možda želeo da izda i treću kolekciju koja bi mogla uključivati te spin-off igre i možda čak dodati Metal Gear Rising: Revengeance u miks. Ali pre nego što fanovi počnu previše nagađati o potencijalnoj trećoj kolekciji Metal Gear igara, imaju prvo kolekciju kojoj se mogu radovati 24. oktobra, a izgleda da će druga kolekcija s nekoliko jakih naslova biti dostupna uskoro nakon toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top