Vesti

Fanovi misle da Destiny 2 mora na ubuduće MNOGO da uradi kako bi se nadoknadile greške iz prošlih delova

Uzbudljiva situacija prati izlazak Destiny 2: The Final Shape DLC-a zbog njegovog statusa u celokupnom životnom ciklusu igre. The Final Shape trebalo bi da bude poslednje poglavlje u sagi o Svetlosti i Tami, završavajući glavne narativne niti u Destinyju i postavljajući temelje za potpuno drugačiji priču, prema onome što je Bungie izjavio.

Iako se čini da Destiny 2: The Final Shape namerno neće otkriti sve, fanovi franšize su ipak malo zabrinuti nakon problema koji su se pojavili gotovo odmah nakon izlaska Lightfalla. Sa samo nekoliko sezona sadržaja do izlaska The Final Shapea, mnogi igrači nemaju puno poverenje u to da Bungie može ispuniti očekivanja, a neki čak tvrde da je taj voz već prošao.

Iako je Destiny 2 navodno planiran da nastavi nakon izlaska The Final Shapea negde 2024. godine, verovatno je da će igra proći kroz ozbiljne strukturne promene u pogledu kontinuiranog sadržaja. Iako to samo po sebi nije problem, problemi sa Lightfall DLC-om izazvali su sve veću nesigurnost u zajednici, a mnogi fanovi sada se slažu da sledeće proširenje mora “premašiti očekivanja” da bi ga smatrali uspehom. Jedan Reddit korisnik pod imenom fsdogdad objasnio je da bi The Final Shape trebao biti “barem” uporediv sa proširenjima Forsaken i The Taken King, mada većina korisnika ne misli da je to verovatno da će se dogoditi.

Bungie je uspeo da reši probleme u narativu Destiny 2: Lightfalla kroz sezonske zadatke i priče, ali zajednica jasno nije zadovoljna stanjem igre. Nedavno povećanje cene sezonskih propusnica takođe nije pomoglo smiriti stvari, i ako je popularnost fsdogdad-ove Reddit teme pokazatelj, Bungie ima dug put ispred sebe ako želi ispraviti nezadovoljstvo nekih igrača, a ipak bi zadovoljstvo igrača trebalo da bude glavni prioritet i cilj.

Sada kada je najavljeno da će Marathon, kao Bungie-ova verzija igre u žanru PvPvE izvlačenja, uskoro biti lansiran, jasno je da Destiny čekaju velike promene. Ako The Final Shape ne uspe da zadovolji očekivanja, igra bi se mogla naći u sličnoj situaciji kao pred lansiranje Forsakena 2018. godine. Ako se to dogodi, to možda neće biti dobre vesti za Destiny.

Ipak, nije sve tako crno. Bungie je pružio mnoge poboljšanja Destinyju 2 nakon izlaska Lightfalla, a ima ih još mnogo u planu. Ako studio uspešno pruži još dve sezone uporedivo sa Season of the Deep, zajednica može biti otvorenija za The Final Shape na dan njegovog izlaska. Međutim, trenutno niko ne može sa sigurnošću znati da li će se to dogoditi ili ne, možemo samo da čekamo i da ispratimo situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top