Vesti

Pronađen jedan od najređih predmeta u Diablo IV

Jedan Diablo 4 igrač je prvi na svetu pronašao jedan od najređih predmeta u igri, Andariel’s Visage. Diablo 4 je doneo nov arsenal predmeta koje igrači mogu da pronađu dok istražuju igru. Svaki predmet pruža različite bonuse, pružajući raznovrsnost mogućih kombinacija za pet klasa u Diablo 4.

Diablo 4 deli predmete na Obične, Magične, Retke, Legendarne i Unikatne retkosti, što donosi mnogo veću raznolikost u igru u odnosu na koncept dobrog/boljeg/najboljeg predmeta. Unikatni predmeti u Diablo 4 su najviše ciljani od strane igrača, a razlikuju se po zlatnoj boji. Unikatni predmeti u Diablo 4 su veoma moćni, jer nude četiri fiksna bonusa, unikatne otiske i slotove za dragulje. Još jedan aspekt koji izdvaja unikatne predmete u Diablo 4 je mogućnost da sadrže dodatke koji ih čine Svetim ili Plemenskim.

Streamer na Twitch-u, NadinWins, je podelio sa svojim gledaocima prvi pad na svetu Unikatne kacige Andariel’s Visage. NadinWins je bio u emisiji sa igračem Barbarian-a po imenu Lithie, koji je pronašao moćni predmet Diablo 4 koji je pokazao poljski strimer. Andariel’s Visage koji je pronašao Lithie sadrži pet fiksnih bonusa, ukupno 1.056 oklopa i 820+25 snage predmeta

NadinWins i Lithie nastavljaju emitovanje igre zajedno i demonstriraju koliko je moćan taj predmet. U jednom trenutku, dok je Lithie napadnut od strane paukova, efekat Andariel’s Visage se aktivirao i njegovo zdravlje se brzo obnovilo.

Igrači su podeljeni u vezi sa otkrivanjem najređih predmeta u Diablo 4, Andariel’s Visage je jedan od njih. Neki igrači su definisali stopu pada Unikatnih predmeta kao “apsurdnu”, jer je i nakon miliona sati igranja samo nekoliko ovih predmeta “palo”. Primer je igrač Diablo 4 koji je pronašao Harlequin Crest, još jednu kacigu koja je jedan od najređih predmeta u Diablo 4. Igrači su dalje tvrdili da zbog tako niske stope dropa ovih predmeta, to može obeshrabriti igrače Diablo 4.

Stopa dropa predmeta u Diablo 4 je frustrirala i igrače na višim nivoima, kritikujući (ne)učestalost sa kojom je moguće dobiti vredne predmete. Bez obzira na frustraciju koju je ovaj problem nedavno izazvao, igrači i dalje tragaju za savršenim predmetima za svoje kombinacije dok se Blizzard priprema za početak Prve sezone Diablo 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top