PC

Assassin’s Creed Revelations uklonjen sa Steam platforme bez ikakve najave

FOTO: Ubisoft

Ubisoft je imao zanimljiv odnos sa Steam platformom. U poslednjih nekoliko meseci, videli smo kako se Ubisoft obavezuje da svoje prethodno ekskluzivne naslove za Epic Games Store donese na Steam. Međutim, u svetlu nedavno najavljenog preuređenja Ubisoft Connect, Assassin’s Creed Revelations je uklonjen sa Steam-a.

Kako je otkrio korisnik ResetEra-a ‘dex3108’, Steam stranica za Assassin’s Creed Revelations je dobila novo obaveštenje koje kaže “Assassin’s Creed Revelations više nije dostupan u Steam prodavnici”. Zanimljivo je da je sav DLC za igru i dalje dostupan za kupovinu.

Nakon što je godinama bio odsutan sa Steama, Ubisoft je konačno počeo da donosi svoj katalog starijih naslova na platformu. Stoga je čudno videti da se igre ponovo uklanjaju. Naravno, moguće je da se radi o jednostavnoj grešci ili da će igra uskoro biti ponovo postavljena, ali bez eksplicitnog objašnjenja od strane Ubisofta sve što možemo je da nagađamo.

Ubisoft je nedavno najavio da preuređuje svoj PC klijent, pa možda uklanjanje starijih Ubisoft naslova ima neke veze sa tim? Nadamo se da ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top