Vesti

Izašao Resident Evil 3 mod u kom postajete Nemesis

Novi pušten mod omogućava igračima da igraju kao Nemesis u originalnom Resident Evil 3. Ovaj mod bi mogao biti veoma interesantan dugogodišnjim fanovima ovog dela franšize, budući da je Resident Evil 3 Remake dobio pomešane kritike, a ovo menja iskustvo igranja originalne igre na nekoliko načina.

Resident Evil 3: Nemesis je objavljen pre gotovo 25 godina, 1999. godine. Njegov negativac Nemesis postao je jedan od najprepoznatljivijih likova u serijalu Resident Evil. Danas se ova igra često ne posmatra s toliko naklonosti kao što je to slučaj sa Resident Evil 2, na primer, ali Nemesis je bio lik koji se pamti i pomogao je da se ova igra zapamti kod igrača mnogo godina nakon svog izlaska. Sada, sa izlaskom Resident Evil 3 Remake-a 2020. godine, postoji obnovljen interes za priču o Džil u gradu Rakuun, i jedan moder je odlučio da potpuno prepravi iskustvo igranja ove igre.

Novi mod za Resident Evil 3: Nemesis pod nazivom “Resident Evil 3 Nemesis Scenario” nedavno je pušten od strane modera Komizo, i menja celu igru omogućavajući igračima da kontrolišu Nemesis umesto Džil. Originalno, igrači su mogli igrati samo kao heroj Džil Valentin i Karlos Olivejra (u kratkom nizu) u story modu, ali nikada kao negativac. U ovom modu, Nemesis ima drugačiju igru, ima više života od drugih likova koje je moguće kontrolisati i može da udara neprijatelje pored korišćenja uobičajenog oružja.

Prema zvaničnom opisu moda, fanovi Resident Evil 3 mogu igrati u dva različita moda. U Originalnom modu, igrači će igrati zvaničnu priču igre, ali kao Nemesis. Ovaj mod podseća na originalnu putanju, ali je blago prilagođen kako bi imao smisla, budući da bi jednostavna zamena Džil sa Nemesisom rezultovala prilično čudnim međuscenama, i omogućava igraču da se suoči sa prethodnim glavnim likom nekoliko puta tokom igre.

Međutim, postoji i drugi mod pod nazivom Arrange Mode, koji odbacuje originalnu priču i omogućava Nemesisu da se kreće po gradu Rakuun ubijajući članove S.T.A.R.S. tima, koristeći iste mape, ali sa drugačijim ciljevima i rasporedom predmeta. Sveukupno, izgleda kao veoma novo iskustvo za jedan od najboljih delova u serijalu Resident Evil koje bi moglo da obraduje veterane.

Ovo nije jedino “preobražavanje” klasične Capcom igre. Nedavno je jedan YouTube kreator rekreirao Resident Evil 3 kao Soulslike igru. Nažalost, ovo nije mod, jer je YouTuber Rustic Gamer BR, koji je kreirao sadržaj, koristio Photoshop, Blender i Unity da bi sam napravio video, ali je veoma zabavno za fanove da gledaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top