PC

Sve planete u Star Wars Outlaws su ručno stvorene

FOTO: Ubisoft

Starfield nije jedini epski svemirski blokbaster koji nas očekuje – igrači širom sveta takođe s nestrpljenjem očekuju dolazak igre Star Wars Outlaws. Ubisoft je zvanično predstavio Outlaws pre samo nekoliko nedelja, otkrivajući open-world Star Wars igru o kojoj se dugo šuškalo.

Kreativni direktor igre, Julian Gerighty, je objasnio da su sve istražive planete u Star Wars Outlaws napravljene ručno, a ne proceduralno generisane. Ovo je izjavio u intervjuu za časopis Edge, ali tu nije stao, jer je Gerighty nastavio da objašnjava koliko se ovih planeta može istražiti.

Svi su bili oduševljeni kada je najavljeno da će Starfield imati 1.000 potpuno istraživih planeta. Međutim, kasnije je objašnjeno da manje od 10% tih planeta ima “neku vrstu života”, a još manje ima “ručno napravljenih lokacija” koje su pogodne za istraživanje. Kako bi smanjili troškove i trajanje razvoja, Bethesda Game Studios je koristila inteligentne alate za proceduralnu generaciju kako bi napravila većinu ovih planeta.

U intervjuu sa Edge (koji je podelio PC Gamer), Julian Gerighty je objasnio da Ubisoft Massive nastoji da drži stvari pod kontrolom tako što će obim univerzuma u Star Wars Outlaws biti “podnošljiv”. To se postiže tako što postoji veliki broj planeta, ali svaka planeta će imati samo određeno područje koje se može istražiti.

Gerighty je naglasio da će istraživi prostor koji će biti dostupan igračima biti jednak “oko dve zone u Assassin’s Creed Odyssey, na primer”. To nije loše veličine, i ako ima dovoljno planeta, moglo bi da omogući stotine sati igranja, pod uslovom da te “zone” nisu prazne.

Očekuje se da će Star Wars Outlaws biti objavljen 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top